MAAILMANYHTEYS

Sisältö

* Etusivu

* Mitä kanavointi/lukemus on?

* Esimerkkejä lukemusaiheista

* Energiahoito

* Erilaisia hoitoja

* Opetus

* Minusta lisää

* Linkkejä

KANAVOINTI/SELVÄNÄKÖLUKEMUS


Mitä kanavointi on?

Tekemäni kanavointi on sitä, että haen vastauksia minulle esitettyihin kysymyksiin joko suoraan lukemalla henkilön auraa tai maailman energian kautta tai sitten kysyen joltakulta henkioppaalta vastausta. Kysyjän henkioppaat avustavat omiani ja siten tietooni ei tule enempää kuin kysyjän kuuluu tietää. Vastaus on aina tarkoituksenmukainen. Mikäli kysymys on sellainen, että siihen ei ole vielä aika saada vastausta, vastauksena saattaa olla hiljaisuus tai hyvin lyhyt vastaus. Toisaalta vastaus voi olla pitkäkin ja vaatia lisäkysymyksiä. Kysymysten kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä oppaat ovat monesti hyvin kirjaimellisia.

Luottamuksellista

Kanavointi on ehdottoman luottamuksellista. Mikäli on jokin sellainen asia, jota ei missään nimessä halua saattaa kenenkään muun (ei siis edes minun eli kanavoijan) tietoon, on parempi olla kysymättä. Vaikeampaa, mutta mahdollista on myös se, että esittää kysymyksen hiljaa mielessään, selkeästi ja pariinkin kertaan, ja sitten pyytää vastausta. Tosin kanavointi tilanteena on hyvin intensiivinen, joten en välttämättä edes muista, mitä olen kysyjälle vastannut.

Kanavointisessio

Kanavointisessio on 1 tunnin mittainen. Ajankohta sovitaan erikseen. Voin tehdä lukemuksia myös Skypen, puhelimen tai jopa sähköpostin välityksellä.

Päivitetty 8.10.2015